Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Het is inmiddels 187 jaar geleden dat onze zeeheld zich opofferde voor Neerlands trots. Hiervoor werd precies vijfentwintig jaar terug het Heeren Roeiers Dispuut naar vernoemd welke vanaf toen niet meer uit Eindhoven viel weg te denken. Dat bekent dan ook dat vandaag het vijfenwtintigste levensjaar van het HRD Van Speyk is ingegaan, en het belooft een waar spektakel te worden.

Afgelopen vrijdag is het vijfde lustrum al met een grote groep van 40 Leeden en oud-leeden van start gegaan. Waar in de volksmond dit al de naam lustrum V: Lekker wijf had overgenomen bleek dit tijdens deze avond slechts illusie. De smakelijke rijsttafel, Heineken en Ricard bleek een ongekende succesformule voor het begin van het lustrum.

Onder het motto 25 Jaar mannen van staal zal komend jaar in het teken staan van samenkomen en het bundelen van onze krachten. Met behulp van interne kennis en ervaring zal een ware startup de grond uit gestampt worden. Hier zal tijdens het lustrumweekend het definitieve startsignaal aan gegeven worden terwijl er genoten wordt van een weekend in een kasteel dat Chateau Presseux zal doen verwateren!

Heeren, Op een prachtig lustrum!