Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Het is inmiddels 187 jaar geleden dat onze zeeheld zich opofferde voor Neerlands trots. Hiervoor werd precies vijfentwintig jaar terug het Heeren Roeiers Dispuut naar vernoemd welke vanaf toen niet meer uit Eindhoven viel weg te denken. Dat bekent dan ook dat vandaag het vijfenwtintigste levensjaar van het HRD Van Speyk is ingegaan, en het belooft een waar spektakel te worden.

Afgelopen vrijdag is het vijfde lustrum al met een grote groep van 40 Leeden en oud-leeden van start gegaan. Waar in de volksmond dit al de naam lustrum V: Lekker wijf had overgenomen bleek dit tijdens deze avond slechts illusie. De smakelijke rijsttafel, Heineken en Ricard bleek een ongekende succesformule voor het begin van het lustrum.

Onder het motto 25 Jaar mannen van staal zal komend jaar in het teken staan van samenkomen en het bundelen van onze krachten. Met behulp van interne kennis en ervaring zal een ware startup de grond uit gestampt worden. Hier zal tijdens het lustrumweekend het definitieve startsignaal aan gegeven worden terwijl er genoten wordt van een weekend in een kasteel dat Chateau Presseux zal doen verwateren!

Heeren, Op een prachtig lustrum!

Op zondag 17 september heeft het XXVe bestuur het roer doorgegeven aan haar opvolging, het XXVIe bestuur:

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Jesse van Welzenes
Secretaris: Jasper van Dijke
Penningmeester: Douwe Hek

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Robin Niesters
Secretaris: Ralph Bens
Penningmeester: Bo Fuentes

Het HRD meldt met grote trots dat Bo Fuentes, Niels Hesselink en Oskar Kolman per woensdag 26 april 2017 lid zijn geworden bij het HRD Van Speyk. In zware tijden van vele beproevingen, hebben zij zich een waar Van Speyker getoond. Met kracht ende Moet wisten zij de zware stormen en wilde zeeën te bedwingen en hebben ze met visie sturing te geven aan hun galjoen. Vol energie zullen de nieuwe leden samen met de ervaren bemanningsleden het avontuur opzoeken, om zich met het dispuut tot in de hoogste regionen te begeven.

Op zondag 11 september heeft het XXIVe bestuur het roer doorgegeven aan haar opvolging, het XXVe bestuur:

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Roel van der Zon
Secretaris: Tom Uijtdehaag
Penningmeester: Thomas Hagebols

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Jesse van Welzenes
Secretaris: Jasper van Dijke
Penningmeester: Douwe Hek