Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Waar Jan Carel Josephus ooit zijn eerste zeemijlen voer, op de Zuyderzee en vervolgens de Waddenzee, dat is waar het HRD haar 2e Lustrumactiviteit doorbracht. Vanuit de haven van het Friese vasteland, waar eerst op de Doutzens van het prachtige Friesche land werd gejaagd in het pittoreske Harlingen, zette men koers richting de Brandaris, welke zeevaarders voor een aanvaring met Terschelling behoedt.

Na trouwe dienst en veel inzet voor het dispuut geeft het XXste bestuur van Van Speyk dan toch het stokje door. Per dinsdagavond 2 april 2013, heeft het XXste bestuur ruimte gemaakt voor het XXIste bestuur, welke het HRD vol goede Moet gaat leiden.  

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Jordi van den Breekel
Secretaris: Chris Kwikkers
Penningmeester: Lex Roording

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Tom Corstjens
Secretaris: Arjen Kramer
Penningmeester: Bram Staarink

Op 7 april 2013 wint Thêta de Varsity. Om 17u zullen de overige finalisten naast Thêta starten om vervolgens 9 minuten lang achter de feiten aan te varen. Alle Thêtanen liggen, gepast gekleed, bij de finish al te wachten om als eerste de Oude Vier te kunnen feliciteren. Dat de finale van de Ouden Vier nog gestart moet worden is dan ook niets meer dan een formaliteit.

Oktober is traditioneel gezien niet alleen de maand waarin Thêta weer een nieuwe lichting eerstejaars heeft lid gemaakt, maar natuurlijk vooral de maand waarin het HRD Van Speyk het jaarlijkse Van Speyk feest organiseert. Geïnspireerd door onze avonturen afgelopen jaar tijdens het diesweekend en de zomervakantie hebben we de beste ingrediënten voor een topsfeer gebruikt om deze avond te realiseren.Zo hebben we in Portugal ervaren hoe Europa’s allerbeste clubs eruit zien en in Praag hebben we gezien hoe de underground cultuur in elkaar steekt. De combinatie van deze twee is precies wat Sensation Blacklight is!