Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Op 7 april 2013 wint Thêta de Varsity. Om 17u zullen de overige finalisten naast Thêta starten om vervolgens 9 minuten lang achter de feiten aan te varen. Alle Thêtanen liggen, gepast gekleed, bij de finish al te wachten om als eerste de Oude Vier te kunnen feliciteren. Dat de finale van de Ouden Vier nog gestart moet worden is dan ook niets meer dan een formaliteit.

Oktober is traditioneel gezien niet alleen de maand waarin Thêta weer een nieuwe lichting eerstejaars heeft lid gemaakt, maar natuurlijk vooral de maand waarin het HRD Van Speyk het jaarlijkse Van Speyk feest organiseert. Geïnspireerd door onze avonturen afgelopen jaar tijdens het diesweekend en de zomervakantie hebben we de beste ingrediënten voor een topsfeer gebruikt om deze avond te realiseren.Zo hebben we in Portugal ervaren hoe Europa’s allerbeste clubs eruit zien en in Praag hebben we gezien hoe de underground cultuur in elkaar steekt. De combinatie van deze twee is precies wat Sensation Blacklight is!

Om de E.S.R. klaar te stomen voor de aanstaande winst van de Varsity organiseert het HRD Van Speyk de Varsity Borrel op 21 maart. Vele jaren is de complete sociëteit steeds bekleed met grasmatten, opdat iedereen de fijne kneepjes van het pollengooien snel onder de knie krijgt. Op de borrel worden brasjasjes en passe-partouts verkocht zodat iedereen terecht gekleed bij de Varsity kan zijn. Uiteraard wordt deze avond ook den Ouden Vier gepresenteerd die met veel machtsvertoon de gouden blikken naar Eindhoven brengt.

Het HRD is 5 februari 2012 negentien jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Het dispuutsweekend heeft ons dit jaar naar Praag geleid en het was een weekend van vele extremen. Niet alleen was de temperatuur ongekend laag en de nachten kort, maar vooral het nachtleven is daar compleet anders. Zo staat Europa's grootste discotheek trots naast de Moldau, en heb je vanaf de zes verdiepingen tellende club een prachtig uitzicht op de Gouden Stad.