Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Het land van de shamrock en de harp, het land van leprechauns en elven en het land van pubs en stepdance. Het is het land waar het HRD haar eerste Lustrumactiviteit hield en hier werd dan ook vooruitgeblikt op wat er komen ging. In het centrum van Dublin, nabij de River Liffey, verbleef het HRD op loopafstand van Temple Bar Street, alwaar van de Keltische en pubsferen werd geproefd. Uiteraard mocht een bezoek aan de Guinness Storehouse niet ontbreken, met als letterlijke hoogtepunt het borrelen in de Gravity Bar, met de vele ontvangen drankbonnen van andere toeristen; dus mocht u dit toevallig lezen, dank daarvoor! Op weg naar dit zelfde Guinness Storehouse bezocht men een idyllisch sigarenwinkeltje, waar de minimum stuksprijs niet onder de vijf euro zat.

Op zondag 25 augustus 2013 heeft het HRD haar vertrouwen uitgesproken in een nieuw driekoppig bestuur, het XXIIe.

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Tom Corstjens
Secretaris: Arjen Kramer
Penningmeester: Bram Staarink

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Chris Kwikkers
Secretaris: Bram Staarink
Penningmeester: Marijn Koops

Waar Jan Carel Josephus ooit zijn eerste zeemijlen voer, op de Zuyderzee en vervolgens de Waddenzee, dat is waar het HRD haar 2e Lustrumactiviteit doorbracht. Vanuit de haven van het Friese vasteland, waar eerst op de Doutzens van het prachtige Friesche land werd gejaagd in het pittoreske Harlingen, zette men koers richting de Brandaris, welke zeevaarders voor een aanvaring met Terschelling behoedt.

Na trouwe dienst en veel inzet voor het dispuut geeft het XXste bestuur van Van Speyk dan toch het stokje door. Per dinsdagavond 2 april 2013, heeft het XXste bestuur ruimte gemaakt voor het XXIste bestuur, welke het HRD vol goede Moet gaat leiden.  

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Jordi van den Breekel
Secretaris: Chris Kwikkers
Penningmeester: Lex Roording

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Tom Corstjens
Secretaris: Arjen Kramer
Penningmeester: Bram Staarink