Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Op zondag 25 augustus 2013 heeft het HRD haar vertrouwen uitgesproken in een nieuw driekoppig bestuur, het XXIIe.

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Tom Corstjens
Secretaris: Arjen Kramer
Penningmeester: Bram Staarink

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Chris Kwikkers
Secretaris: Bram Staarink
Penningmeester: Marijn Koops

Waar Jan Carel Josephus ooit zijn eerste zeemijlen voer, op de Zuyderzee en vervolgens de Waddenzee, dat is waar het HRD haar 2e Lustrumactiviteit doorbracht. Vanuit de haven van het Friese vasteland, waar eerst op de Doutzens van het prachtige Friesche land werd gejaagd in het pittoreske Harlingen, zette men koers richting de Brandaris, welke zeevaarders voor een aanvaring met Terschelling behoedt.

Na trouwe dienst en veel inzet voor het dispuut geeft het XXste bestuur van Van Speyk dan toch het stokje door. Per dinsdagavond 2 april 2013, heeft het XXste bestuur ruimte gemaakt voor het XXIste bestuur, welke het HRD vol goede Moet gaat leiden.  

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Jordi van den Breekel
Secretaris: Chris Kwikkers
Penningmeester: Lex Roording

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Tom Corstjens
Secretaris: Arjen Kramer
Penningmeester: Bram Staarink

Op 7 april 2013 wint Thêta de Varsity. Om 17u zullen de overige finalisten naast Thêta starten om vervolgens 9 minuten lang achter de feiten aan te varen. Alle Thêtanen liggen, gepast gekleed, bij de finish al te wachten om als eerste de Oude Vier te kunnen feliciteren. Dat de finale van de Ouden Vier nog gestart moet worden is dan ook niets meer dan een formaliteit.