Nieuws
images/template/ImageFader/slider1.jpg

Het HRD meldt met grote trots dat Bo Fuentes, Niels Hesselink en Oskar Kolman per woensdag 26 april 2017 lid zijn geworden bij het HRD Van Speyk. In zware tijden van vele beproevingen, hebben zij zich een waar Van Speyker getoond. Met kracht ende Moet wisten zij de zware stormen en wilde zeeën te bedwingen en hebben ze met visie sturing te geven aan hun galjoen. Vol energie zullen de nieuwe leden samen met de ervaren bemanningsleden het avontuur opzoeken, om zich met het dispuut tot in de hoogste regionen te begeven.

Op zondag 11 september heeft het XXIVe bestuur het roer doorgegeven aan haar opvolging, het XXVe bestuur:

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Roel van der Zon
Secretaris: Tom Uijtdehaag
Penningmeester: Thomas Hagebols

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Jesse van Welzenes
Secretaris: Jasper van Dijke
Penningmeester: Douwe Hek

Het HRD meldt met grote trots dat Ralph Bens en Robin Niesters respectievelijk per maandag 16 mei en vrijdag 8 juli 2016 lid zijn geworden bij het HRD Van Speyk. In zware tijden van vele beproevingen, hebben zij zich een waar Van Speyker getoond. Met kracht ende Moet wisten zij de zware stormen en wilde zeeën te bedwingen en hebben ze met visie sturing te geven aan hun galjoen. Vol energie zullen de nieuwe leden samen met de ervaren bemanningsleden het avontuur opzoeken, om zich met het dispuut tot in de hoogste regionen te begeven.

Op zondag 20 september heeft het XXIIIe bestuur het roer doorgegeven aan haar opvolging. Het XXIVe bestuur heeft zich als volgt geconstitueerd:

Uit functie verheven zijn:
Voorzitter: Erik Wieringa
Secretaris: Benno van der Werff
Penningmeester: Jan Wouda

Hun taken zijn overgenomen door:
Voorzitter: Roel van der Zon
Secretaris: Tom Uijtdehaag
Penningmeester: Thomas Hagebols